Domácnost Pro vaření a pečení TFA 14.1551.01 - BLACK SOUSMATIC - ponorný vařič pro pomalé vaření (sous vide) Domácnost Pro vaření a pečení TFA 14.1551.01 - BLACK SOUSMATIC - ponorný vařič pro pomalé vaření (sous vide) TFA 14.1551.01 - BLACK SOUSMATIC - ponorný vařič pro pomalé vaření (sous vide) PředchozíDalší Další fotky (6) PředchozíDalší Přidat do oblíbených Přidat do porovnání 3 990 Kč s DPH Na dotaz Sledovat dostupnost ks Do košíku EAN: 4009816030177 Kód produktu: TFA14.1551.01 Doprava od 55 Kč Máte dotaz? Vojtěch Krejčí Produktový specialista +420 544 214 627 info@meteoshop.cz webový formulář K dispozici Po - Pá v čase 8-12,13-16 Popis Info o výrobci Články1 Diskuse0 Vařte jako profesionálové! Sous-Vide je vaření při konstantní nízké teplotě ve vakuu. Takto připravované pokrmy si zachovají všechny chutě a vůně, které jimi prostoupí a budou rovnoměrně ,,propečeny". Ingredience neztratí na objemu a budou mít pokaždé stejný tvar i barvu. Metodou Sous-Vide můžete připravovat maso, ryby, zeleninu, ale i například vejce. Maso bude vždy měkké a šťavnaté a u steaku dosáhnete vždy požadovaného propečení. Vše je navíc velmi snadné a pohodlné. Ingredienci uložíte do speciálního sáčku společně s bylinkami a kořením. Ze sáčku vysajete veškerý vzduch pomocí vakuovačky. Sáček pak vložíte do vodní lázně, kterou ohříváte ponorným vařičem. Výsledkem budete nadšeni! Maso se pod vidličkou bude rozpadat na jednotlivá vlákna, ale na talíři si udrží svůj skvělý tvar. Vlastnosti produktu zabudovaný časovač možnost nastavení odloženého vaření možné použít v jakémkoliv hrnci nebo gastro nádobě lze použít s vakuovými sáčky různých značek alarm nízkého stavu vody Technická data teplotní rozsah: 40°C až 95°C teplotní stabilita: +/- 0,1°C při 60°C cirkulace vody: cca 11 litrů/min max. objem nádoby: 20 litrů časovač: až do 99 hodin max. výkon: 1000 W rozměry: 70 x 135 x 385 mm hmotnost: 1200 g Výrobní společnost TFA Dostmann GmbH & Co. KG Adresa Zum Ottersberg 12, 97877 Wertheim-Reicholzheim, Deutschland Email info@tfa-dostmann.de 8 důvodů, proč vařit metodou sous-vide Metoda úpravy pokrmů sous-vide je stále více populární i v našem regionu. Už jste o ní slyšeli, ale pořád nevíte, jak vlastně funguje? Připravili jsme pro vás článek, ve kterém se dočtete o výhodách sous-vide oproti tradičnímu vaření. Odeslat
8 důvodů, proč vařit metodou sous-vide Metoda úpravy pokrmů sous-vide je stále více populární i v našem regionu. Už jste o ní slyšeli, ale pořád nevíte, jak vlastně funguje? Připravili jsme pro vás článek, ve kterém se dočtete o výhodách sous-vide oproti tradičnímu vaření.